Plase Voliere Pasari

Plase Voliere Păsări – Protecție și Siguranță pentru Păsările Tale

Descoperă gama noastră de plase voliere pentru păsări si in magazinul nostru  shop.FabricadePlase.ro, unde calitatea și durabilitatea se întâlnesc pentru a oferi protecție de lungă durată volierelor tale. Proiectate să reziste în cele mai variate condiții climatice, plasele noastre sunt soluția ideală pentru păstrarea păsărilor în siguranță.

Caracteristici Tehnice de Top

Plasele de protectie sunt fabricate din polietilenă de înaltă densitate (PE HD), un material recunoscut pentru rezistența sa la intemperii și durabilitate în timp. Iată câteva specificații cheie:

  • Stabilizare UV: Plasa este tratată cu stabilizatori pentru a rezista la expunerea prelungită la razele ultraviolete, asigurând o durată de viață îndelungată.
  • Rezistență crescută la: abraziune, acizi minerali și organici, precum și la uleiuri, asigurând o soluție durabilă pentru orice fermă de păsări.
  • Rezistență termică: Plasa poate fi utilizată la temperaturi între -30°C și +70°C
  • Rezistență la Putrezire și Absorbție de Umiditate: Materialul este rezistent la apă, prevenind degradarea în medii umede.

Avantajele Alegereii Plasei Noastre

  1. Durabilitate superioară: Materialele de înaltă calitate și tratamentele speciale asigură o plasa de protectie care rezistă în timp, fără a se deteriora sub influența razelor UV sau a umidității.
  2. Flexibilitate și adaptabilitate: Dimensiunea nodurilor și grosimea firului sunt ideale pentru diverse aplicații, de la voliere mari la cele mici, oferind o siguranță sporită păsărilor tale.
  3. Ușor de instalat: Datorită structurii sale, plasa poate fi instalată rapid și eficient, economisind timp și efort.

Ne angajăm să oferim soluții de cea mai înaltă calitate pentru pasionații de păsări. Explorează acum categoria noastră de plase voliere pentru păsări și asigură-te că voliera ta beneficiază de cea mai bună protecție disponibilă pe piață.

Plasa voliera neagra, fir Ø 1.5 mm, ochi 50×50 mm, art. 701/50

Plasa protectie anti-pasari neagra, fir Ø 1.2 mm, ochi 100×100 mm, art. 712/10