Plase siguranta

În industria construcțiilor, siguranța muncitorilor este o prioritate esențială. Lucrul la înălțime poate fi periculos, expunând angajații la riscul de căderi grave și chiar fatale. De aceea, utilizarea plaselor de protecție împotriva căderilor reprezintă o măsură crucială pentru prevenirea accidentelor și protejarea vieților lucrătorilor. 

 Aceste plase nu numai că asigură o barieră fizică între muncitori și pericolele înălțimii, ci devin și un sprijin psihic pentru aceștia, crescându-le încrederea în propriile abilități și reducând stresul legat de munca la înălțime. 

Toate plasele de siguranță sunt certificate conform standardului EN 1263-1, care stabilește normele de siguranță și metodele de testare cu care acestea trebuie să fie în conformitate . 

Standardul EN 1263-2 stabilește regulile de instalare a plasei de siguranță. 

Plase de siguranță sunt de dout tipuri: 

A2 grosime fir 5 mm , ochi 100 x 100 mm , energie minimă de rupere 2.3 kJ 

B1 grosime fir 5 mm , ochi 45 x 45 mm , energie minimă de rupere 4.4 kJ 

Sistemele de siguranță oferite de către noi conform EN 1263-1 sunt:  

Plase de siguranță de tip S: Plasele pentru platforme de lucru sunt concepute pentru a fi utilizate în zonele inaccesibile pentru schele. Plasele sunt instalate într-un mod care creează o platformă pe care poți să mergi.  

Plase de siguranță de tip S: Plasele de siguranță pentru oprirea căderii oamenilor si a obiectelor . 

Ranforsare petrimetrală: Aceasta este realizată din coardă cu diametrul de 14 mm și este trecută prin fiecare ochi al plasei, fiind testată în conformitate cu cerințele indicate în standardul 1263-1. Rezistența la rupere este mai mare 30kN. 

Utilizări: platforme de lucru, poduri și lucrări civile, autostrăzi, șantiere. 

Plase de siguranță de tip U 

Plasele de siguranță pentru închiderea verticală sunt concepute pentru a preveni căderea oamenilor peste margine. Funcția lor este de a închide perimetrului structurilor de construcție. 

Utilizare pe marginea deschisă: marginile podurilor, acoperișurilor, scărilor și săpăturilor (protecție verticală), clădiri aflate în construcții, clădiri aflate în stare de degradare. 

Plasa Anticadere tip S, ochi 100×100 mm

Plasa Anticadere tip S, ochi 45×45 mm

Plasa Siguranta tip S pentru platforma de lucru, ochi 45×45 mm

Plasa anti-cadere TIP U, ochi 45 x 45 mm, art. 807U

Plase siguranta verticala TIP U, ochi 100×100 mm

Plasa anti-cadere TIP U, ochi 100×100 mm, art. 806U

Plase anticadere TIP U, ochi 100×100 mm

proteccion-de-viaductos

Plase pentru poduri si lucrari civile, Ø5 mm

Plasa de protectie pentru fatade, Ø5 mm