DEALER

Profită de avantajele de a fi dealer sau partener FPS

Suntem încântați să-ți oferim oportunitatea de a deveni partenerul nostru ca dealer autorizat Fabrica de Plase. Domeniul plaselor textile este într-o continuă creștere în țara noastră, iar Fabrica de Plase este o companie recunoscută pentru calitatea produselor.

Oferim o gamă largă de plase pentru diverse domenii și tipuri de utilizări, astfel încât să putem răspunde nevoilor și cerințelor diverse ale clienților noștri. Avem plase sportive pentru terenuri de fotbal, tenis, volei și multe altele, plase anti-păsări pentru a proteja depozite sau locuințe, plase de siguranță pentru construcții și lucrări în înălțime, precum și plase pentru relaxare, ideale pentru grădini și zone de recreere.

Indiferent dacă ai deja o afacere în plină desfășurare în acest domeniu sau vrei să începi o nouă afacere în industria plaselor, suntem aici pentru a te sprijini în procesul de dezvoltare. 

Avem experiență vastă în producția și distribuția plaselor de calitate superioară, iar parteneriatul nostru îți va oferi acces la produse fiabile și de încredere.

De ce să devii dealer?

experienta60ani-svg

Experiență de peste 60 de ani în domeniu

realizatinromania-svg

Produse realizate în România

Livrare Rapidă datorită stocului de peste 300.000 mp

Garanție 24 de luni

Produse de înaltă calitate

Ce beneficii ai?

Produse de calitate superioară

Fabrica de Plase este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate, fabricate cu materiale durabile și rezistente. Ca dealer, vei putea oferi clienților tăi produse fiabile și de încredere, ceea ce va spori încrederea și satisfacția acestora.

Gamă largă de produse

Fabrica de Plase oferă o gamă diversă de produse pentru diferite industrii și aplicații. Indiferent dacă clienții tăi sunt în căutare de plase pentru agricultură, construcții sau alte domenii, vei avea posibilitatea să le oferi o varietate de soluții. Aceasta îți va permite să atragi un spectru mai larg de clienți și să-ți extinzi baza de consumatori.

Suport tehnic și consultanță

Echipa Fabrica de Plase îți va oferi suport tehnic și consultanță specializată pentru a te ajuta să înțelegi mai bine produsele și să răspunzi la întrebările clienților. Vei avea acces la informații detaliate despre specificațiile produselor și modul optim de utilizare, ceea ce te va ajuta să oferi sfaturi și soluții adecvate clienților tăi.

Discount-uri și oferte speciale

 Acestea îți vor permite să obții prețuri avantajoase pentru achiziționarea produselor și să le oferi clienților tăi oferte atractive. Astfel, vei putea atrage mai ușor clienți noi și vei fideliza clienții existenți.

5. Brand Recunoscut

Brand recunoscut

Fabrica de Plase este un brand respectat și recunoscut în industrie. Colaborând cu noi, vei putea beneficia de reputația și încrederea pe care o avem pe piață. Acest lucru poate facilita procesul de vânzare și poate consolida relația cu clienții, dându-le încrederea că lucrează cu un partener de încredere.

Resurse de marketing

Pentru a te sprijini în eforturile tale de vânzare, îți punem la dispoziție diverse resurse de marketing. Acestea pot include materiale promoționale personalizate, fotografii și conținut vizual, informații despre produse și alte instrumente necesare pentru a promova produsele.

Completează formularul și vezi dacă te califici

    1.Care este experiența ta anterioară în distribuția produselor similare? Te rugăm să descrii principalele branduri pe care le-ai distribuit și perioada în care ai colaborat cu acestea.

    2.Ce regiuni sau zone geografice acoperi în prezent și cum îți planifici extinderea în alte regiuni în viitor?

    3.Ai o rețea de vânzări bine stabilită și relații solide cu clienți în industria noastră? Te rugăm să ne oferi detalii despre reprezentanții tăi de vânzări și canalele prin care vei promova produsele noastre.

    4.De ce ai vrea să devii dealer Fabrica de Plase?