Plase Contra Pasari

Plasa Contra Păsărilor – Protecție Eficientă pentru Culturile și Spațiile Dumneavoastră

Descoperiți soluția ideală pentru protejarea grădinii și culturilor dumneavoastră cu plasele contra păsărilor de la Fabricadeplase.ro. Plasele noastre sunt special concepute pentru a vă oferi protecție eficientă împotriva păsărilor de diverse dimensiuni, inclusiv plase anti porumbei, ciori, vrăbii și grauri, protejând atât culturile de legume, pomii fructiferi, cât și spațiile rezidențiale și industriale.

Caracteristici și Beneficii:

  1. Material de Calitate Superioară: Plasele sunt fabricate din polietilenă H.D.PE 100%, asigurând o durabilitate crescută și rezistență la raze UV, intemperii și variații de temperatură. Acestea nu se degradează în timp, oferindu-vă o soluție pe termen lung pentru protecția culturilor și spațiilor dumneavoastră.
  2. Ușurință în Montaj: Montajul plasei se realizează cu ușurință, fără a fi necesară solicitarea unei echipe specializate. Acest aspect vă permite să economisiți timp și bani, instalând rapid plasa în locul dorit.
  3. Diversitate de Utilizare: Plasele noastre sunt ideale pentru protecția fațadelor, balcoanelor, teraselor, cât și pentru utilizarea în interiorul halelor industriale. De asemenea, acestea sunt perfect adaptate pentru protejarea culturilor de vie, pomi fructiferi și legume împotriva păsărilor.
  4. Varietate de Dimensiuni: Disponibile în multiple dimensiuni (5 x 5 m, 10 x 10 m, 20 x 20 m), plasele se potrivesc pentru orice suprafață și necesitate de protecție. Fie că aveți nevoie de o plasă mică pentru o seră sau o plasă mare pentru un câmp, veți găsi dimensiunea potrivită la noi.
  5. Estetică și Funcționalitate: Cu o gamă de culori neutre (negru și bej), plasele se integrează discret în orice mediu, menținând aspectul estetic al spațiului. Designul robust și discret al plasei oferă un echilibru perfect între protecție eficientă și minimizarea impactului vizual.

Utilizări multiple

Plasa pentru păsări este perfectă pentru a vă proteja grădina și accesoriile sale, inclusiv mobilierul și decorațiunile de grădină. De asemenea, este ideal pentru protejarea podgoriilor, plantațiilor de pomi fructiferi și legumelor. Poate fi folosit si in interiorul halelor industriale, impiedicand accesul pasarilor si pastrand spatiile curate si sigure.

Asigură-te că grădina și culturile tale sunt protejate în mod eficient cu plasa contra păsărilor. Efectuează comenzi online rapid de pe shop.fabricadeplase.ro . Alege produsele noastre de înaltă calitate și păstrează-ți spațiile în siguranță și bine întreținute. Plasa contra păsărilor este soluția ideală pentru orice grădină, fie că te confrunți cu vant puternic, raze solare intense sau alte condiții meteo variabile. Alege produse pentru întreținerea grădinii care să îți ofere liniște și protecție pe termen lung.

Plasa protectie anti-pasari neagra, ochi 50×50 mm, art. 350N

Plasa protectie anti-pasari bej, ochi 50×50 mm, art. 350B

Plasa protectie anti-pasari neagra, ochi 28×28 mm, art. 328N

Plasa protectie anti-pasari bej, ochi 28×28 mm, art. 328B

Plasa protectie anti-pasari neagra, ochi 19×19 mm, art. 319N

Plasa protectie anti-pasari bej, ochi 19×19 mm, art. 319B

Plasa protectie anti-pasari verde 12×50 m, ochi 13×13 mm, art. 313

Plasa protectie anti-pasari, ochi 25×25 mm, 8x100m, art. 325

Plasa protectie anti-pasari neagra 16x100m, ochi 25×25 mm, Negru 16×100, art. 325

Porto Placeholder

Kit Montaj plasa anti-pasari, art. 3055